Бізнес ідеї для малого бізнесу: випуск товарів для дому

Яна Матвийчук Идеи для бизнеса 28 декабря 2015 Читать: 4 мин Просмотры: 2567

В якості бізнес ідеї для малого міста чудово підійде та, яка передбачає виробництво товарів для дому, адже попит на них буде завжди.

Найкращі ідеї для малого бізнесу

Спеціально для вас ми склали перелік найкращих варіантів бізнес ідей з виробництва товарів для дому:

  • оригінальні плічка з головами. Такі незвичайні плічка дуже популярні останнім часом. Такі плічка виглядають як трембель, на якому висить одяг, а над верхнім кутом є стилізована маска-голова будь-якої тварини. Декор може бути виготовлений із фанери, пластику, металу або навіть штучного хутра;
  • тримач для ножиць. Канцелярські товари завжди користуються великим попитом. Тому найкращої ідеї для малого бізнесу, як виробництво оригінального тримача у вигляді якогось звіра, годі й шукати. Можна виробляти канцелярські товари, які будуть одразу виконувати кілька функцій – тримати ножиці і зберігати скріпки.
  • виробництво різноманітних ваз з металевого прута. Такі вази мають оригінальний зовнішній вигляд, тому чудово підійдуть до будь-якого інтер’єру. З гнутого металевого прута можна виготовляти не тільки вази, але й різноманітні підставки.
  • органайзер для дрібниць, вироблений із тканини. Органайзери-сукні та футболки широко використовуються жінками різного віку. В них дуже зручно зберігати усілякі дрібниці та прикраси. Тому, якщо ви шукаєте ідеї малого бізнесу, виробництво таких органайзерів може стати дуже влучною ідеєю для розвитку своє справи.
  • органайзери для шарфів у вигляді сукні. Ідея абсолютно ідентична органайзерам для дрібниць.
  • виробництво вішалок з відкидними гачками. Така вішалка буде корисною у побуті будь-якої людини. У разі необхідності гачки можна легко дістати і прибрати. Така вішалка буде корисною не тільки для домашнього побуту, але й для використання в офісі.
  • оригінальна підставка для ручок – це чудова бізнес ідея для малого міста, адже канцелярські товари потрібні завжди и всюди. Дуже вдалою ідеєю є створення підставки з двома обідками – одна біла дна, а інша – через 10 см. Кріпитися вона може за допомогою спеціальної ніжки, яка буде імітувати будь-який канцелярський прилад – ручку, олівець або фломастер.
  • незвичайні місця для записів. Це може бути будь-який предмет, але тільки не стандартні папірці для записів. Наприклад, це може бути маленький глобус, на якому людина зможе залишати нотатки, а потім їх видаляти.
  • кімнатне відро для сміття, яке має вигляд жерстяної банки. Насправді тут немає нічого незвичайного, але вся «фішка» в оригінальному оформленні звичайних речей.

Як видно з вищенаведених прикладів, найбільше цінуються оригінальні бізнес їдеї для малого бізнесу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

logo-popup

Заполните, пожалуйста, поле

Заполните, пожалуйста, поле

Заполните, пожалуйста, поле